Om mig

Mikkel Rasmussen

Regressionsterapeut og kanaliseringsmedie

Mikkel Rasmussen
Mikkel Rasmussen

Jeg er 53 år gammel og bosat i Ålsgårde uden for Helsingør.

Jeg er uddannet regressionsterapeut og kanaliseringsmedie. Begge uddannelser har jeg taget hos Dennis Søndergaard. Jeg er ved at uddanne mig i Omnitherapy hos Gilly Gall.

Jeg er motiveret af at udforske lærersætningerne ‘alt er godt’, ‘intet er tilfældigt’, ‘der findes kun kærlighed og lys’, ‘jeg har selv skabt min egen virkelighed’ og ‘alt er perfekt’.

Lærersætningerne der lyder godt en dejlig dag hvor man føler sig forbundet med noget større, men provokerende i sådan en grad at man vælger at ignorere dem, når man oplever svigt, uretfærdighed, sorg, sygdom og lignende.

Enten findes Gud og kilden til alt, eller også findes de ikke. Enten er alt kærlighed og lys, eller også er det ikke. Enten er alt perfekt, eller også er det ikke.

Jeg tror på det findes, Gud, universet, kilden til alt, kærligheden og lyset, jeg tror på perfektion i alt, og jeg lægger mig i selen for at vælge netop den oplevelse i alle livets situationer. Og det er svært, men jeg tror på det og holder fast.

Dette er også mit udgangspunkt for mit virke.

Jeg oplevet at vokse spirituelt og personlige når jeg udfolder min spiritualitet – når jeg står ved hvem jeg er. Det gør jeg, når jeg virker som kanaliseringsmedie, regressions- og kropsterapeut.

Der stiller jeg mig til rådighed for en større dagsorden, sammen med et andet menneske.

Jeg oplever at bevæge mig længere ind og dybere ned i en verden hvor jeg i større og større grad kan se perfektion i alt, opleve kærligheden i det hele, og bedre og bedre holde fast i og mærke at alt er godt. Også når det er svært – og det kan være svært.

Her kan du læse mere om kanalisering, regression og kropsterapi.

Her kan læse om mine priser og hvordan du kontakter mig og laver aftaler.

Scroll to Top